Shows

Ben jij op zoek naar een spectaculaire show voor jouw evenement, festival of circus? Dan kun je bij ons terecht!

Met onze paarden reizen we het hele land door en komen wij zelfs in het buitenland. Wij zijn regelmatig te vinden op diverse bekende evenementen, zoals Equiday, Horse Event, Paardendagen Friesland en diverse kleine evenementen.
Onze showpaarden zijn zeer ervaren en schrikken dan ook niet snel. Ze zijn het reizen gewend en genieten van het publiek!

Er zijn diverse mogelijkheden om te boeken.
Wil je een spectaculaire stuntshow waar de monden van open vallen? Dan zit je goed met onze show Sacra Mundo. Een prachtige show met een sterk verhaal, waarbij de mooiste vrijheidsdressuur kunsten en de meest waanzinnige trick riding stunts worden uitgevoerd.
Of wat dacht je van een show met roman riding?
Wil je liever een show waarbij de mensen flink kunnen lachen? Denk dan aan onze comedy show, Ayuda. Een hilarische show waarbij van alles mis gaat.

Al onze shows zijn ten allen tijden paardvriendelijk. Respect, vertrouwen en plezier staat voorop. De shows worden speciaal gemaakt met een eigen choreo en muziek. Het is mogelijk om een specifieke show te laten maken. Neem hiervoor contact met ons op.


Demonstraties

Wil je liever een informatieve demonstratie? Dan kan dat ook!Onze demonstraties zijn luchtig, interessant, paardvriendelijk en het kan gemakkelijk thuis ingezet worden. De mogelijke onderwerpen zijn vrijheidsdressuur, trick riding, western riding, natural horsemanship en tuigloos.


Casting

Ben jij juist op zoek naar paarden voor een productie of fotoshoot? Ook dan kun je bij ons

 terecht. Wij hebben diverse rassen tot onze beschikking, allen met een prachtig en speciaal uiterlijk. Ze zijn zeer goed getraind en ervaren, ze zullen dus niet snel schrikken van aanwezig apparatuur en zijn erg geduldig.

Er zijn diverse mogelijkheden om te boeken. De paarden kunnen in een bepaalde stijl geboekt worden en het is mogelijk om ruiters erbij te boeken.