Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft lessen.
We geven les in western, NH riding, grondwerk, vrijheidsdressuur en trick riding.
Respect, vertrouwen en plezier staan ten allen tijden voorop tijdens de lessen. Ze worden dan ook op de ruiters afgestemd zodat dit voor iedereen toegankelijk blijft. De lessen worden aangeboden in een half uur of een uur. Trick riding en roman riding lessen worden aangeboden in lessen van 90 minuten en zullen ook lichamelijke training voor de ruiter bevatten. Trick riding kan alleen gevolgd worden met twee personen per les.

De lessen kunnen gevolgd worden op de ranch paarden of op een eigen paard. Zodra de keuze wordt gemaakt voor een ranch paard, dan krijg je een vast paard om mee te werken. Dit zorgt ervoor zodat je elkaar goed kunt leren kennen en samen een band gaat ontwikkelen. Naarmate het niveau van de ruiter zich ontwikkeld, is het mogelijk dat de ruiter uiteindelijk een ander paard toegewezen krijgt.
Groepslessen worden gegeven met maximaal 4 personen.
Het is ook mogelijk om op locatie les te volgen als je een eigen paard hebt.

De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd. Voor kinderen van 4-6 jaar oud hebben we speciaal aangepaste kleuterlessen. In deze lessen staat de omgang met het paard centraal en wordt alles op een speelse manier aangeleerd. Vanaf 6 jaar zijn ruiters welkom in de reguliere lessen.

Om de gezondheid van onze paarden te garanderen, geldt er een maximum gewicht van 90 kg (afhankelijk per paard).