Olivia

Naam: Olivia
Geslacht: Merrie
Ras: Fjord
Schofthoogte: 1.40
Geboortedatum: 23-05-1994
Ouders:
M. Carola
V. Arin

 

Olivia kwam in mijn bezit in 2014. Ze heeft jarenlang op de manege gelopen waar ik heb leren rijden. Toen ze 20 jaar werd, mocht ze met pensioen en kwam ze bij ons terecht.
Olivia was een hele brave kinderpony, maar vergis je niet: ze had een heleboel streken! Ze vond het leuk om grapjes te maken en wist precies wanneer ze iets wel en wanneer ze iets niet kon doen. Ze werd helemaal vrolijk als zij geknuffeld en gepoetst werd. Al stond ze er de hele dag, het maakte haar niets uit. Pimp my pony vond ze dan ook het allerleukste om te doen, ze stond dan nog dagenlang na te genieten!

In de kudde was Olivia degene die de orde hield tussen de mannen. Iedereen keek tegen haar op, maar Olivia vond Bailey en Heurby toch wel de leuksten. Olivia was een model- en stermerrie.

Op 10 juli 2018 is Olivia op 24 jarige leeftijd in laten slapen als gevolg van koliek.

 

Missin Lynx

Naam: Missin Lynx
Geslacht: Merrie
Ras: Quarter Horse
Schofthoogte: 1.40
Geboortedatum: 11-04-2000
Ouders:
M.  A Ok Doxy Chex      V. King Doc

 

Lynx is een ontzettende werkwillige Quarter merrie. Ondanks dat ze al op leeftijd is, wilt ze nog altijd keihard voor je werken. Ze geniet hiervan! Ze is reining getraind en weet als de beste hoe ze sliding stops, spins en rollbacks maakt. Ze is erg gevoelig op de hulpen en laat het ook weten als je te grof bent. Maar, ze wordt absoluut niet kwaad! Ze blijft respectvol en is dus ook een perfect leerpaard.

Ook buiten het rijden is het een echte knuffelkont. Ze is graag bij je, ook als je niets met haar doet, en is vooral heel erg dol op snoepjes.
Lynx is blind aan het linker oog, als gevolg van een ontsteking. Hierdoor probeert ze zoveel mogelijk alles te bekijken met haar rechteroog, maar schrikachtig is ze zeker niet. Ze is goed van vertrouwen en volgt je gerust!

Op 10 januari 2023 is Lynx op 23 jarige leeftijd in laten slapen als gevolg van haar gezondheid.