Wij werken hard om van Help with Horses een groot en bekend bedrijf te maken. Maar dit doen wij niet alleen! Wij krijgen een hoop steun van andere mensen en bedrijven die ervoor zorgen dat wij ons verder kunnen blijven ontwikkelen. Hier zijn wij ontzettend dankbaar voor!

Heb jij als persoon of bedrijf interesse om ons te sponsoren? Dan is dit mogelijk! Door een samenwerking aan te gaan kunnen wij elkaar helpen op diverse manieren. Neem gerust contact op voor overleg!

 

Bij Eye of the Wolf Fotografie kun je terecht voor prachtige foto’s van jou, jouw familie, paard, hond of andere dieren! Het is duidelijk te merken dat Jessica hart heeft voor de dieren en fotografie. Tijdens een fotoshoot neemt ze ruim de tijd om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is.
Ze weet precies hoe ze de juiste foto maakt en levert dan ook altijd foto’s van hoge kwaliteit aan. Ze stelt nooit teleur! Ze heeft bij mijn paarden altijd de juiste uitdrukking kunnen pakken en de band tussen mij en mijn paarden straalt van haar foto’s af.

Dus wil jij altijd al eens een fotoshoot doen? Ga dan snel naar www.eyeofthewolf.nl!